NCF Zwift Cup

Postet av Førde Cykleklubb den 28. Mar 2020

På grunn av dagens krevande situasjon med korona virus har NCF starta opp NCF Cup på Zwift. 4 av 6 ritt tel i cupen og neste ritt er 31. mars. 

Meir info her: https://www.sykling.no/article/ncf-zwift-cup


0 Kommentar

Sykkelåret 2019

Postet av Førde Cykleklubb den 15. Okt 2019

Hei fra den nye lederen av klubben!!

Sykkelåret vil jeg gjerne oppsummere med at vi har hatt fin deltakelse i ritt rundt om kring med flott innsats av ungdomsgruppen. Vi har mange flotte plasseringer, om man skal ha det i fokus. Det var en fast gjeng som trente i vinter, men noen av disse kom ikke på trening i sommerhalvåret. I hvertfall ikke regelmessig. Så det var faktisk flere i snitt på vinter enn på sommertreningen. Noe uvanlig. 

I sommerhalvåret har det vært en fast gjeng med Odin, Elida, Elias og Andreas som har syklet/trent og reist på konkurranser. Jeg synes at samtlige har hatt en svært fin utvikling av sin egen styrke både teknisk og fysisk i løpet av sesongen. I tillegg har vi senioren vår, Frode. Selv om han er senior er han alltid ett av medlemmene i ungdomsgruppen. Han hadde også et flott comeback i år, med bl.a. etappeseire i Sverige. Så den harde kjerne av konkurranseryttere har vært på 5. 

Vi har også hatt en del ryttere på samlinger før sommeren iht Trondheim-Oslo. De hadde fine samlinger og etter som jeg har hørt en flott tur fra Trondheim til Oslo. Dette er en tradisjon og denne fine tradisjonen vil jeg som leder skal fortsette. Så all honnør til dem. 

Vi har også hatt ryttere som har satset på triatlon og gjort sine saker vedig bra. 

Hovedfokus i arbeidet framover blir på ungdomsgruppen. Videre på de to juniorsyklistene vi får til neste år, samt å støtte oppunder seniorsatsingen til Frode. Det er meningen at han skal satse på bane. Nå i høstferien har jeg vært i Ballerup og sett på banefasilitetene der samt snakket med ansvarlige for trening/logistikk iht banen. Banen er ca 15 min kjøring nordøst for København. Det kunne jo også vært artig å få til en treningssamling der for ungdomsrytterne. For eksempel i vinterferien.

Til slutt vil jeg nevne at Ole Øen fikk til en flott sponsoravtale med Sparebanken Vest. Meget bra. Vi har et helt nytt styre i år som dere kan se et annet sted på siden.

Med sykkelhilsen i fra

Tom 


0 Kommentar

Seier til Kristian Tjønneland i årets Jølster Rundt

Postet av Førde Cykleklubb den 28. Mai 2017

Førde CK arrangerte i år Jølster rundt for tjuande gang. Kristian Tjønneland stakk av med seieren på tida 1:58:11. På dei neste plassane kom Thomas Kristiansen Grønfur og Marius Haave på 1:58:29


To av dagens syklistar har delteke på rittet i alle dei 20 åra, og for det fekk dei ei ekstra påskjøning.
Dette var Terje Standal frå Florø og Kjell Baggetun frå Høyanger. Sjå oppslag i Firda.


Vinnaren av hovedpremien (som blei trekkt ut på startnummer) var Hilde Nes Bruland.
Hovedpremien var i år som i fjor sponsa av Sport1 Førde.:)


Link til resultat finn du her !

..og i PDF format under
Resultat glatta 3 sek.pdf0 Kommentar

Jølster rundt 2017 - link til påmelding !

Postet av Førde Cykleklubb den 12. Mai 2017

Som kjent blir årets Jølster rundt 28 mai.
Start og mål ved Slåtten skule i Førde.
Meir informasjon og Link til påmelding finn du her!
Påmeldingsfrist utvida til laurdag 27.mai kl 22:00.


0 Kommentar

Esso Førde & Skei sponsar Førde CK

Postet av Førde Cykleklubb den 9. Apr 2017

Første sponsor som blir presentert for 2017 er ESSO Førde og Skei i Jølster. ESSO vil og komme med eit godt medlemstilbod til alle i klubben. Vi oppmodar alle i klubben om å støtte opp om sin sponsor. Esso Førde - Esso På Skei


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline