Sykkelåret 2019

Posted by Førde Cykleklubb on 15. Okt 2019

Hei fra den nye lederen av klubben!!

Sykkelåret vil jeg gjerne oppsummere med at vi har hatt fin deltakelse i ritt rundt om kring med flott innsats av ungdomsgruppen. Vi har mange flotte plasseringer, om man skal ha det i fokus. Det var en fast gjeng som trente i vinter, men noen av disse kom ikke på trening i sommerhalvåret. I hvertfall ikke regelmessig. Så det var faktisk flere i snitt på vinter enn på sommertreningen. Noe uvanlig. 

I sommerhalvåret har det vært en fast gjeng med Odin, Elida, Elias og Andreas som har syklet/trent og reist på konkurranser. Jeg synes at samtlige har hatt en svært fin utvikling av sin egen styrke både teknisk og fysisk i løpet av sesongen. I tillegg har vi senioren vår, Frode. Selv om han er senior er han alltid ett av medlemmene i ungdomsgruppen. Han hadde også et flott comeback i år, med bl.a. etappeseire i Sverige. Så den harde kjerne av konkurranseryttere har vært på 5. 

Vi har også hatt en del ryttere på samlinger før sommeren iht Trondheim-Oslo. De hadde fine samlinger og etter som jeg har hørt en flott tur fra Trondheim til Oslo. Dette er en tradisjon og denne fine tradisjonen vil jeg som leder skal fortsette. Så all honnør til dem. 

Vi har også hatt ryttere som har satset på triatlon og gjort sine saker vedig bra. 

Hovedfokus i arbeidet framover blir på ungdomsgruppen. Videre på de to juniorsyklistene vi får til neste år, samt å støtte oppunder seniorsatsingen til Frode. Det er meningen at han skal satse på bane. Nå i høstferien har jeg vært i Ballerup og sett på banefasilitetene der samt snakket med ansvarlige for trening/logistikk iht banen. Banen er ca 15 min kjøring nordøst for København. Det kunne jo også vært artig å få til en treningssamling der for ungdomsrytterne. For eksempel i vinterferien.

Til slutt vil jeg nevne at Ole Øen fikk til en flott sponsoravtale med Sparebanken Vest. Meget bra. Vi har et helt nytt styre i år som dere kan se et annet sted på siden.

Med sykkelhilsen i fra

Tom 


Comments

Logg inn for å skrive en kommentar.