En liten hilsen fra leder i klubben med nytt år og nye muligheter

Posted by Tom Arve Salem-Stigen on 13. Des 2019

Litt om klubbutviklingen framover vil komme på siden her.Jeg kan nevne ting som reiser til konkurranser ungdom,juniorer og seniorer.  Vi skal satse på noen lokale ritt, NC ritt og har planlagt felles klubbreise til u6 Tidaholm i begynneslen av juli 2020.Trondheim-Oslo gruppe som Edvard Reed er motor for, vil vi ha opp og fram som en til tilvekst til klubbens medlemmer på litt eldre senior og veteran-nivå som er svært godt tiltak for treningsamlinger og rekruttering i denne aldersgruppen.

 Jeg vil legge til rette for at vi kan ha treningsritt. Om det ikke blir hver uke om våren så ihvertfall annenhver uke etter modell slik jeg og Kjell Olav Heien hadde " i gamle Dager". Det var jo svært pop. 


Frode har tenkt å satse på bane og jeg har vært i Danmark for å se på banefasaliteter der. Kommer litt mer om alt som jeg har skrevet om framover. Banen på Sola begynner å ta form og er ferdig om et par måneder. Spennende. 

I neste innlegg så kommer et innlegg om avtaler som vi har fått igjennom på Spenst Førde. Det blir presentert senere i helgen så følg med!! Det er du som medlem som drar nytte av og du får store rabatter på treningen der som medlem i Førde ck. 


Sykkelhilsen fra

Tom
Comments

Logg inn for å skrive en kommentar.