Litt informasjon fra klubben

Posted by Tom Arve Salem-Stigen on 12. Mai 2020

Styremøte 11 mai: 

Vi skapte litt historie i går da vi hadde styremøte på Teams, online. Noe som gikk helt greit. Det er ikke så mye på gang da vi har som alle andre vært litt "nede" pga av coronavirus. Men vi hadde et greit møte der det ble drøftet medlemstall, økonomi, drift av konkurransegruppene og treningsritt. Det ble også drøftet litt iht corona. Det vil kun bli arrangert temporitt som konkurranse. 

Treningsritt:

Klubben vil arrangere to temporitt før sommeren. Dette vil være iht NCF sine regler som du finner link til lenger nede på siden. Vi kommer tilbake med mer detaljert info om hvordan disse rittene skal gjennomføres, men det vil bli helt trygt å komme på disse og delta. Det vil bli arrangert et treningsritt i Angedalen samt ett ritt opp Hesjedalen. (Sunnfjord Boss) 


Ungdomsgruppen starter opp igjen trening: 

Hjulene begynner bokstavlig talt å rulle i morgen med ungdomsgruppen som starter treningene sine igjen. Dette skjer kl 18 ved Coop extra. Alle regler iht smitte/corona tiltak vil bli tatt hensyn til av trener som er tilstede. Slik at man kan trygt komme på treningene. 


Informasjon fra Norges Cykle Forbund: 

Du finner link til NCF sinde sider her iht corona og regler: 

https://www.sykling.no/article/koronavettregler-fra-norges-cykleforbund


Du finner link til møtet fra 8 mai i NCF iht regler for ritt. Det vil ikke bli fellesstart som kokurranse før tidligst slutten av juli. Men dette er det stor usikkerhet rundt. Denne linken finner du her:

https://www.sykling.no/article/info-etter-digitalt-infom%C3%B8te-8mai-2020
Comments

Logg inn for å skrive en kommentar.